Kurser

Här kan du välja mellan SAOF's breda kursutbud

Portfoliokurs

Kroatien

Har du tröttnat på att försöka skapa tillfällen för egna testplåtningar och på att försöka få till din portfolio på egen h and? Men känner att behov av att framställa eget marknadsföringsmaterial för din hemsida eller fysiska portfolio? I denna kurs ges du möjlighet att skapa, och/eller utveckla din portfolio! Kursen är för dig som redan har någon form av yrkeserfarenhet, eller utbildning inom området makeupartist/hårstylist. Under kursen ges du möjlighet att tillsammans med professionella yrkesutövare genomföra fotograferingar för vilka du sminkar och stylar både i fotostudio och i kulturrik citymiljö, i Zagreb, Kroatien. Du arbetar med den genre du har behov av, exempelvis; art, beauty, editorial, advertising, osv.

From:

12.000kr

Portfoliokurs

Stockholm

Har du tröttnat på att försöka skapa tillfällen för egna testplåtningar och på att försöka få till din portfolio på egen h and? Men känner att behov av att framställa eget marknadsföringsmaterial för din hemsida eller fysiska portfolio? I denna kurs ges du möjlighet att skapa, och/eller utveckla din portfolio! Kursen är för dig som redan har någon form av yrkeserfarenhet, eller utbildning inom området makeupartist/hårstylist. Under kursen ges du möjlighet att tillsammans med professionella yrkesutövare genomföra fotograferingar för vilka du sminkar och stylar både i fotostudio och citymiljö, i Stockholm. Du arbetar med den genre du har behov av, exempelvis; art, beauty, editorial, advertising, osv.

From:

12.000kr

Portfoliokurs

Halmstad

Har du tröttnat på att försöka skapa tillfällen för egna testplåtningar och på att försöka få till din portfolio på egen h and? Men känner att behov av att framställa eget marknadsföringsmaterial för din hemsida eller fysiska portfolio? I denna kurs ges du möjlighet att skapa, och/eller utveckla din portfolio! Kursen är för dig som redan har någon form av yrkeserfarenhet, eller utbildning inom området makeupartist/hårstylist. Under kursen ges du möjlighet att tillsammans med professionella yrkesutövare genomföra fotograferingar för vilka du sminkar och stylar i pittoresk stadsmiljö i Halmstad och på andra valda platser i närheten på vackra västkusten. Du arbetar med den genre du har behov av, exempelvis; art, beauty, editorial, advertising, osv.

From:

12.000kr

Formgivning/Mönster

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig att göra en mönsterrapport för till exempel textil eller tapet. Mönster är idag ett viktigt redskap för formgivare inom både inredning, produktdesign och grafisk design. Som studerande på denna kurs kommer du att ges möjlighet att arbeta med fyra hela projekt för att nå förståelse för arbetet kring att skapa mönster. Du lär dig göra mer avancerade mönster, all-over mönster och ytmönster. Du får även tips om hur du kan producera dina egna produkter.

From:

12.000kr

Kurs 5

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

From:

XX.XX:-

Kurs 6

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

From:

XX.XX:-

Kontakt

Tel: +46705551389

info@saof.se

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Swedish Academy Of Fashion.